Caresheets & Infoboekjes

Caresheets


Een caresheet van het H.E.R.P. is steeds soortspeciefiek, compleet en up-to-date! Zo wordt niet alleen de biologie en de gedragingen van het dier in kwestie beschreven, maar uiteraard ook wat nodig is om het dier correct te huisvesten en te onderhouden.


Zo bevatten de caresheets niet alleen de minimale maten voor het terrarium, de ideale temperatuursgradiënt en vochtigheidsgraad, maar ook tips tot het oplossen van problemen, het succesvol kweken van de soort en het inrichten van het terrarium. Alle caresheets zijn voorzien van voldoende fotomateriaal en soortspecifieke informatie met betrekking tot de do's & dont's voor het houden van de soort.

Info-stickers


Knap ontworpen en samenvattende stickers nodig voor op uw winkelstelling aan te brengen? Ook dit kan door het H.E.R.P. op maat geleverd worden.


Deze stickers bieden een korte inleiding tot de zorg van de soort, alsook een vermelding van de moeilijkheidsgraad én richtlijnen tot waar men op moet letten bij de aanschaf van het dier. Zo worden ook de temperatuursgradiënt, de aangeraden vochtigheidsgraad, de minimale terrariummaten, de nodige vergunningen of documenten, alsook het karakter van het dier op deze technische fiches vermeld.Caresheets, Infoboekjes & Infostickers

Indien u uw winkelaanbod wil voorzien van een correcte en bondige uitleg, kan u berusten op de caresheets, infoboekjes én infostickers van het H.E.R.P..


Het H.E.R.P. levert complete caresheets en infostickers per soort en kan ook infoboekjes op maat opstellen voor u om mee te geven aan uw potentiële of kersverse klant.


Informatieboekjes


Deze informatieboekjes of guidebooks met een sensibiliserend karakter bevatten een samenvattende uitleg omtrent het correct houden van de diersoort in kwestie. Zo wordt er aangeraden waar men op moet letten bij het inrichten van het terrarium, alsook wat de specifieke noden zijn van het dier. Ook bevatten de boekjes leuke weetjes én een lijst met aangeraden producten. Deze infoboekjes kunnen volledig aangepast en gestuurd worden naargelang uw wensen en uw aanbod.


Met deze boekjes heeft uw klant een mooie basis mee naar huis én wordt hij/zij aangespoord om zichzelf verder te blijven informeren naar het correct houden van de soort in kwestie in gevangenschap.

Let Op:

Al deze producten zijn volledig naar uw wensen aan te passen. U kan dus opteren om alles zelf op te maken en in te delen, alsook uw eigen stempel te drukken op de ontwerpen. Toch zijn al onze producten auteursrechterlijk beschermd en het zelf verdelen, verspreiden of bewerken van de werken buiten de afgesproken restricties is niet toegestaan.Meer info of een voorbeeld?

Voor meer informatie over de mogelijkheden of het opvragen van een vrijblijvend voorbeeld, kan u ons altijd contacteren.


Tarieven:

Steeds op aanvraag

Belgium 

+32 472.93.97.73

info@herp.be

Follow us:

Find our Equipment & Merch on:

English:

Nederlands:

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED