Casting

Castings

Foto door Billy BillAy

Opties:


- Decor/Display Terrarium

Indien specifiek aangevraagd kan er steeds gezorgd worden voor een toepasselijk decor, een aangepaste huisvesting of display terrarium om de dieren in tentoon te stellen of in te fotograferen/filmen.


Tarieven:

Steeds op aanvraag en bijgevoegd bij het actuele aanbod.Het H.E.R.P. heeft een heel uniek en breed aanbod aan koudbloedige dieren. Dit maakt het ons hét aanspreekpunt in België indien u reptielen, amfibieën of geleedpotigen nodig heeft voor uw film-, foto- of kunstproject. Ook om uw speciale aangelegenheid zoals een evenement of collectievoorstelling te voorzien van een extra exotische toets kan u rekenen op het H.E.R.P..


Reeds verschillende castingbedrijven, evenementenbureaus, productiehuizen, fotografen en TV-studios hebben beroep gedaan op de dieren van het H.E.R.P.! En het resultaat mag gezien worden!


Zo speelde enkele van onze reuzenslangen een gastrol in de TV-serie 'De Ridder' en waren verschillende van onze dieren te zien op Ketnet en 'Het Zijn Net Mensen'!


U kan een keuze maken uit meer dan 40 dieren om uw project te realiseren. Allerhande kleurrijke slangen, hagedissen, schildpadden, kikkers, salamanders, spinnen, schorpioenen en heel wat andere geleedpotige dieren staan ter uwer beschikking. Ook reuzenslangen, vogelspinnen, kaaimannen, varanen en reuzenschildpadden zijn mogelijke kandidaten.


Alle dieren die in aanmerking komen voor een casting opdracht zijn zeer goed gesocialiseerde dieren. Dit betekent dat ze makkelijk zijn in de omgang met mensen, handelingen makkelijk toelaten, grote groepen toeschouwers gewoon zijn en vooral geheel ongevaarlijk zijn.


Tevens worden de dieren altijd vergezeld door een of meerdere van onze specialisten. Zij zullen u begeleiden in het werken met de dieren, alsook verzekeren dat de casting geheel diervriendelijk én veilig wordt uitgevoerd. 


Om een actueel aanbod te ontvangen, kan u dit steeds aanvragen via e-mail. U ontvangt zo een lijst met de soortnamen van de dieren, hun beschikbaarheid, alsook de kleuren en de groottes van de opgelijste dieren.


Belgium 

+32 472.93.97.73

info@herp.be

Follow us:

Find our Equipment & Merch on:

English:

Nederlands:

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED