Exposities

Exposities

Om openbare evenementen, bedrijfsrecepties, dorps-, wijk- of schoolfeesten te voorzien van een exotische toets, kan u evenals terecht bij het H.E.R.P.


Een kleurrijke kinderexpo of liever een strakke tentoonstelling? Het H.E.R.P. beschikt over een heel arsenaal aan materiaal om op een mum van tijd een ware trekpleister uit de grond te stampen op uw evenement. Van een kleinschalige expositie tot een complete opstelling met terraria en aquaria, alles is mogelijk.


Wij komen langs om uw gasten te verwonderen met enkele van de meest prachtige en imposante diersoorten uit het dierenrijk. Bij elk verblijf kan steeds een informatieve sheet gevonden worden, waarop interessante informatie vermeld staat over het dier dat wordt tentoongesteld. Tijdens de tentoonstelling zijn er steeds leden van het H.E.R.P. aanwezig die graag zullen antwoorden op uw vragen omtrent het project en uiteraard koudbloedige dieren!


Op onze tentoonstellingen kan u ervoor kiezen om in onze fotostudio op de foto te gaan met onze dieren vanaf €3 per foto. De foto’s worden ter plaatse afgedrukt op kwalitatief fotopapier om  aan uw gasten mee te gegeven én komen later ook op de facebookpagina en website terecht voor online gebruik.


Voor de allerkleinsten worden er trouwens op dierenevents en dorps-, wijk- of schoolfeesten heel wat leuke gadgets en speelgoedjes aangeboden!

Opties:

U kan kiezen uit drie verschillende formules:

- Kleine stand (tot 25m²)

Verschillende reptielen/amfibieën en geleedpotigen + fotostand

- Middelgrote stand (25-50m²)

Verschillende reptielen/amfibieën en geleedpotigen + fotostand

Specials:

- Tropische volière met grote leguaan

- Open perk met landschildpadden

- Grote stand (50-100m²)

Verschillende reptielen/amfibieën en geleedpotigen + fotostand

Specials:

- Tropische volière met grote leguaan

- Open perk met landschildpadden

- Groot terrarium met reuzenslang

- Groot terrarium met krokodil of kaaiman


Indien u bepaalde wensen hebt omtrent de uiteenzetting van het H.E.R.P., kan u dit samen bij uw aanvraag voor uw vrijblijvende prijsofferte vermelden.

Tarieven:

Tarieven voor verschillende formules & aanpassingen op aanvraag.


Verplaatsingskosten:

€ 0,30/km vanaf De Klinge, Oost-VlaanderenBekijk de laatste sfeerbeelden via deze link:

Klik hier om naar de Gallerij te gaan

Belgium 

+32 472.93.97.73

info@herp.be

Follow us:

Find our Equipment & Merch on:

English:

Nederlands:

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED