Diensten & Activiteiten

Diensten & Activiteiten


Het H.E.R.P. staat tot uwer beschikking voor het organiseren van verschillende activiteiten en het vervullen van verscheidene diensten, waaronder:


- Kinderworkshops met ReptiSchool & BugSchool,

- Exposities rond exotische dieren op elke schaal,

- Geven van Lezingen & Gastlessen omtrent verschillende onderwerpen,

- Verzorgen van Hanteerpractica,

- Opmaken van Caresheets & Infoboekjes,

- Diervriendelijke Castings,Alle activiteiten worden georganiseerd in een professioneel kader en kunnen worden aangepast aan uw wensen.  Voor meer informatie over uw verkozen activiteit, kan u in het menu hieronder uw keuze aanklikken.

Ons aanbod:


ReptiSchool & BugSchool staan tot uwer beschikking om jouw schooldag, zomervakantie of feest om te toveren in een unieke ervaring!

Praktijkervaring is troef! Laat uw studenten kennismaken met een grote selectie aan exotische diersoorten en de meest courante hanteertechnieken.

Reptielen, amfibieën of geleedpotigen bij u op school, het werk of op uw grootschalig evenement? Het H.E.R.P. staat klaar met de grootste collectie aan koudbloedigen in Vlaanderen!

Wenst u uw klanten wat meer informatie mee naar huis te geven over de diersoorten die u aanbiedt? Wij hebben complete en vakkundig opgestelde caresheets ter uwer beschikking.

Meer te weten komen over de exotische dierenhandel, het houden van reptielen of de meest voorkomende aandoeningen? Het H.E.R.P. is graag te gast als gastdocent op uw Hogeschool of Universiteit.

Een reptiel, amfibie of geleedpotig dier nodig voor uw film- of fotoproject? Wij beschikken over een gehele selectie aan gesocialiseerde dieren om uw project op een diervriendelijke manier te doen slagen.

Belgium 

+32 472.93.97.73

info@herp.be

Follow us:

Find our Equipment & Merch on:

English:

Nederlands:

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED