Cursus Anti-Slangenfobie

Cursus Anti-Slangenfobie

Angst voor slangen? U bent niet alleen! Ofidiofobie, ofwel de angst voor slangen, is de meest voorkomende fobie ter wereld!


De angst voor slangen kan u op heel wat opzichten belemmeren! Vele mensen die lijden aan ofidiofobie durven het niet aan om te reizen naar tropische oorden of hebben moeite met het bezoeken van dierentuinen, nét door de aanwezigheid van slangen.


Bang zijn voor slangen is daarbij helemaal niet nodig! Van alle slangensoorten ter wereld is slechts een kleine 15% gevaarlijk voor de mens. De angst voor slangen is meestal zeer eenvoudig te bestrijden door een blootstelling onder begeleiding.  Wilt u graag voor eens en voor altijd af van uw fobie? Het H.E.R.P.  kan u hierbij helpen!


Het H.E.R.P.  voorziet kennismakingssessies en korte verhelpingscursussen ofidiofobie  bij u thuis.


Gedurende een tijdspanne van 2-3 uur wordt u gemoedelijk  en langzaamaan blootgesteld  aan visuele en gevoelsmatige prikkels die u kunnen helpen om uw angst voor slangen geheel  te overwinnen.


Er wordt tijdens de sessie gebruik gemaakt van foto's, vervellingen en levende exemplaren om u langzamerhand te laten gewennen.


De sessie wordt gemoedelijk ingezet met een kennismakingsgesprek en verloopt geheel volgens uw tempo. Het is dus ook geen probleem om de sessie vroegtijdig te onderbreken, te pauzeren of op te splitsen  in verschillende  sessies.


Geïnteresseerd of meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren!Tijdsduur:

2-3 uur, langere duur mogelijk en bespreekbaar op aanvraag.


Kostprijs:

Op aanvraag


Belgium 

+32 472.93.97.73

info@herp.be

Follow us:

Find our Equipment & Merch on:

English:

Nederlands:

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED