Cursussen & Opleidingen

Cursussen & Opleidingen


Het H.E.R.P. voorziet gespecialiseerde cursussen en opleidingen voor winkelbedienden, dierenverzorgers, particulieren en hulpdiensten. Deze worden  verschillende keren per jaar georganiseerd of kunnen op aanvraag opgesteld en onderwezen worden.


Zo bieden wij cursussen terrariumkunde aan voor beginnende particulieren, maar ook cursussen gericht op het verantwoordelijk en correct verkopen van herpetofauna in winkelomstandigheden.


Hulpdiensten worden opgeleid om efficiënt reptielen te lokaliseren, te herkennen en veilig weg te vangen.


Bang voor slangen of  spinnen? Ook een cursus om je fobie te verhelpen kan bij ons gevolgd worden!


De opleidingen worden gegeven door ware specialisten in het vak en worden ondersteund met didactisch materiaal, een syllabus en 'hands-on' contact met levende dieren.

Ons aanbod:


Specialiseer jezelf en volg onze cursus Terrariumkunde: Herpetofauna. Spijker je kennis bij rond biologie, wetgeving, actuele producten en terrariumbouw en ontvang een certificaat.

Tijdens een natuurwandeling in de bergen, een tocht door een tropisch regenwoud of een bivak in de woestijn zijn slangen nooit veraf... Ophidiofobie is een ongewenste bagage waar je makkelijk vanaf raakt!

Giftige slangen zijn fascinerende, maar potentieel gevaarlijke dieren. Leer bij over de fysiologische reacties op verschillende toxines, eerste hulp bij slangenbeten en het hanteren van giftige slangen.

Meer interesse in geleedpotigen? Onze entomologen dompelen je onder in kennis tijdens onze cursus Terrariumkunde: Arthropoda.

Voor professionele dierenverzorgers in dierenspeciaalzaken voorziet het H.E.R.P. aangepaste en gespecialiseerde opleidingen in het verantwoord houden en verkopen van koudbloedige dieren.

Het natuurlijk opstellen van een terrarium is niet eenvoudig. Leer de kneepjes van het vak in onze cursus Terrascaping.

Arachnofobie kan een lastige handicap zijn tijdens alledaagse klussen... Raak er vanaf in slechts één sessie met onze professionele begeleiders.

Hulpdiensten worden vandaag de dag steeds vaker geconfronteerd met exotische dieren. Leer hoe je het best omgaat met dergelijke situaties in onze cursus voor hulpdiensten.

Belgium 

+32 472.93.97.73

info@herp.be

Follow us:

Find our Equipment & Merch on:

English:

Nederlands:

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED