Anti-slangenfobie

Oef... geen enge foto op deze pagina!

Angst voor slangen? Het zal al een hele opgave geweest zijn om door onze website te navigeren! Maar... U bent niet alleen. Ofidiofobie is dé meest voorkomende fobie ter wereld. De angst voor slangen kan u op heel wat opzichten belemmeren. Het niet aan durven om te reizen naar tropische oorden of moeite hebben met het bezoeken van dierentuinen zijn enkele van de vele knelpunten...


Hoewel het soms raar kan klinken is bang zijn voor slangen helemaal niet nodig! De angst voor slangen is meestal zeer eenvoudig te bestrijden door een blootstelling onder deskundige begeleiding. Wilt u graag voor eens en voor altijd af van uw fobie? Het H.E.R.P.  kan u hierbij helpen!


Het H.E.R.P. voorziet zéér effectieve en snelle cursussen anti-ofidiofobie. Na één sessie kan u reeds verlost zijn van uw angst voor slangen.


Gedurende een tijdspanne van 1 tot 3 uur wordt u gemoedelijk en langzaamaan blootgesteld aan visuele en gevoelsmatige prikkels die u helpen uw angst voor slangen te overwinnen. Er wordt tijdens de sessie gebruik gemaakt van foto's, video's, vervellingen en enkele levende exemplaren om u langzamerhand te laten gewennen aan de aanwezigheid van deze lange, lieve, pootloze reptielen.


De sessie wordt ingezet met een kennismakingsgesprek en verloopt geheel volgens uw tempo. Het is dus ook geen probleem om de sessie vroegtijdig te onderbreken, te pauzeren of op te splitsen in verschillende sessies. U hebt de controle! Sommige mensen hebben na 1 uur voldoende, terwijl anderen toch de volle sessie langzaam moeten doorlopen en volledig moeten benutten.


Onze anti-ofidiofobiecursus kan doorgaan op eender welk moment! U kiest de datum en het uur geheel zelf. Ook kan de sessie doorgaan in onze (slang-vrije) ontmoetingsruimte of bij u thuis.

Eerste uur:

€125,-

Per extra 30 min.:

€35,-

*Prijzen zijn exclusief BTW en eventuele verplaatsingskosten*

Geïnteresseerd of meer informatie?

Aarzel niet om ons te contacteren!