Anti-spinnenfobie

Oef... geen foto's van spinnen!

Dat is waarschijnlijk wat u dacht wanneer u dan toch durfde om de pagina te openen.

Proficiat dat u deze stap heeft durven ondernemen! Dit is immers de eerste stap in het proces.
Wilt u graag voor eens en voor altijd af van uw fobie?
Het H.E.R.P.  kan u hierbij helpen!


Het H.E.R.P.  voorziet zéér effectieve en snelle cursussen anti-arachnofobie. Na één sessie kan u reeds verlost zijn van uw angst voor spinnen.


Gedurende een tijdspanne van 1 tot 3 uur wordt u gemoedelijk en langzaamaan blootgesteld aan visuele en gevoelsmatige prikkels die u helpen uw angst voor spinnen te overwinnen. Er wordt tijdens de sessie gebruik gemaakt van foto's, video's, vervellingen en enkele levende exemplaren om u langzamerhand te laten gewennen aan de aanwezigheid van ieders favoriete achtpotige huisgenoten.


De sessie wordt ingezet met een kennismakingsgesprek en verloopt geheel volgens uw tempo. Het is dus ook geen probleem om de sessie vroegtijdig te onderbreken, te pauzeren of op te splitsen in verschillende sessies. U hebt de controle! Sommige mensen hebben na 1 uur voldoende, terwijl anderen toch de volle sessie langzaam moeten doorlopen en volledig moeten benutten.


Onze anti-arachnofobie cursus kan doorgaan op eender welk moment! U kiest de datum en het uur geheel zelf. Ook kan de sessie doorgaan in onze (spin-vrije) ontmoetingsruimte of bij u thuis.

Eerste uur:

€125,-

Per extra 30 min.:

€35,-

*Prijzen zijn exclusief BTW en eventuele verplaatsingskosten*

Geïnteresseerd of meer informatie?

Aarzel niet om ons te contacteren!